Vervanging autoruiten

DSC00200Vervanging autoruiten (personen- en vrachtauto’s)

Veilig autorijden begint met goed zicht! Slecht zicht kan tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg daarom dat uw ruit in perfecte conditie is. Maar heeft u op een gegeven moment toch schade en een reparatie van uw voorruit is niet meer mogelijk, dan kunt u bij Honor Autoschade uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Dit doen wij natuurlijk voor alle merken! Dus ook voor import auto’s zoals Dodge Caddillac etc.

Het kan de beste overkomen: een kapotte voorruit. Bij Honor-Autoschade wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst volgens de FOCWA-garantie-normen. Daarnaast helpen wij u met de schade-afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.

Honor-Autoschade is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen dan bent u verzekerd van een hechte- en waterdichte lijmverbinding. We werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft.

 

Heeft u een kapotte (voor)ruit?

Blijf niet doorrijden met een kapotte (voor)ruit. Het levert gevaarlijke situaties voor uzelf en andere weggebruikers op. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat wij u ruit zo spoedig mogelijk kunnen vervangen.  U kunt zelf bepalen op welke wijze u met ons het eerste contact legt. (Telefoon, e-mail, contactformulier website of bezoek aan ons bedrijf)

logo Honor

HEEFT U SCHADE?

BEL 0174 – 42 15 15

Ik wil informatie over het vervangen van de autoruit 

Of stuur ons een e-mail

NATUURLIJK KUNT U – INDIEN MOGELIJK – OOK DIRECT NAAR ONS TOEKOMEN.

 Van Leeuwenhoekstraat 5, ‘s-Gravenzande