Ben jij een enthousiaste plaatwerker? Honor is op zoek naar jou!

 

Honor Autoschade is alweer 27 jaar een begrip in het Westland en omstreken en is op zoek naar een enthousiaste fulltime Plaatwerker / Autoschadehersteller. Gaat jouw hart sneller kloppen als je een schade opknapt en wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je voert zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit.

Plaatdelen herstel en vernieuw je en je houdt je bezig met het richten, meten en uitlijnen van carrosserieën. Met behulp van meet- en testapparatuur beoordeel jij de werking van de aanwezige systemen in de voertuigen. Voordat de auto wordt aangeleverd in de spuiterij zorg je er voor dat alle herstelwerkzaamheden strak zijn uitgevoerd. Jij draagt er aan bij dat de klant met een tevreden gevoel onze vestiging verlaat.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt, bij voorkeur, ervaring in een soortgelijke functie bij een autoschadeherstelbedrijf. Je stelt hoge eisen aan je werk, denkt niet in problemen maar in oplossingen. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je kunt ook goed samenwerken met je collega’s.

Initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend en met enthousiasme voer jij je werk uit. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je het liefst binnen een straal van 20 kilometer van ‘s-Gravenzande.

Wij bieden

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar info@honor-autoschade.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Steven Langenberg of Erik Hoogenraad op 0174-421515

Schriftelijk reageren met cv. kan ook naar:

Honor Autoschade

van Leeuwenhoekstraat 5

2693 BA  ‘s-Gravenzande