Terugblik 2016 Honor Autoschade


Het afgelopen jaar was het weer een komen en gaan van personenauto’s, bestelauto’s en zwaar materieel. Over een paar dagen gaan we het nieuwe jaar in! Voor het zo ver is, willen we nog even een blik werpen op dit jaar. In veel opzichten was het een mooi jaar met bijzondere gebeurtenissen.


Honor en de Hyperloop

Honor Autoschade is niet alleen een specialist op het gebied van autoschadeherstel. Industrieel spuitwerk en bijzondere voertuigen behoren ook tot het dienstenpakket van Honor. In de eerste helft van het jaar hebben we een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het prototype van de Delft Hyperloop. De Hyperloop is een duurzaam hogesnelheids-transportsysteem met buizen, waarin capsules met passagiers voortbewegen. De buizen staan onder een lage druk, waardoor de luchtweerstand zo laag is dat er bijna met de snelheid van het geluid kan worden gereisd. De Hyperloop brengt passagiers in een korte tijd naar bestemmingen honderden kilometers verderop. Het was een mooi project. Wij zijn dan ook zeer trots, dat we aan dit project een bijdrage hebben mogen leveren. Lees meer


Waar blijft de tijd: Honor Autoschade 25 jaar

1 September jl. bestonden we 25 jaar. Natuurlijk hebben we bij dit feit stil gestaan. We hebben genoten van een fantastische avond met onze klanten, partners en vrienden en bekenden. De presentatie van het team van de TU-Delft over de Hyperloop vulde een groot deel van de avond.

Een avond, die we nooit meer zullen vergeten.  Lees meer over de geschiedenis van Honor Autoschade

 


Honor en drones: een perfecte match

Drones, een ontwikkeling die onze wereld razendsnel verandert en nog zal veranderen. Een proces dat niet te stoppen is en mooie kansen biedt aan overheid en bedrijfsleven. Drones zijn een faciliterende technologie die ook kansen biedt voor publieke taken: veiligheid, infrastructuur, defensie en economische ontwikkeling. Kansen die al benut worden in landbouw, tuinbouw, media en recreatie. En wat dacht u van binnenlands vrachtvervoer.

Niet alleen bij de TU Delft maar ook bij bedrijven in Rotterdam is het niet ontgaan dat je voor speciaal spuitwerk bij ons moet zijn. Onlangs was ik in Rotterdam voor een special Droneproject. Voor Honor was het wederom een eer een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen die nu maar zeker in de toekomst ons leven gaan beïnvloeden. En het resultaat mocht er weer zijn.


U hebt een schade zonder dader: Vervelend, wat nu?  

Lees meer!


De klant-tevredenheid Honor: standaard een 9+     

Lees meer 

 


Betekenis KNMI weercodes geel, oranje en rood. 

Lees meer

 


Tips voor veilig rijden in de winter

In de winter zijn de omstandigheden op de weg verraderlijker dan in de zomer. Het weer speelt hierbij een belangrijke rol. Tijd voor wat tips om veilig auto te rijden! Wij willen natuurlijk niet dat u ongelukken krijgt. Voorkom dat u voor verrassingen komt te staan en bereid u goed voor op de winter en de wintersportvakantie. Weet in ieder geval dat:

  • Een natte weg is twee keer zo glad als een droge weg
  • Een besneeuwde weg is twee keer zo glad als een natte weg
  • Een bevroren weg is twee keer zo glad als een besneeuwde weg

Lees meer over:
– tips met betrekking tot uw auto
– tips over veilig rijden
– zien en gezien worden
– wat vooral niet doen

Honor Autoschade wenst u vele veilige kilometers toe.


De diensten van Honor Autoschade

                         


Op naar 2017…..

De markt voor autoschadeherstel wordt meer verdeeld in kleine, cosmetische schades en de grotere, complexere schades. Ook de voortschrijdende technologisering gaat een steeds grotere rol bij autoschadeherstel spelen. Auto’s worden steeds complexer. In alle gevallen is daadkracht van de ondernemer nodig bij het maken van de juiste strategische keuzes. Honor blijft alle ontwikkelingen op de voet volgen en zal passend reageren wanneer de markt daarom vraagt.

Heeft u een schade van groot tot klein, ook in 2017 moet u bij de Van Leeuwenhoekstraat 5 in ‘s-Gravenzande zijn.

Voor nu willen wij al onze klanten, leveranciers en bekenden hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in Honor. It was an honor to serve you. Ook het komende jaar gaan wij weer alles uit de kast halen om onze klanten een 9+ klantbeleving te bezorgen. Op ons kunt u uiteraard in 2017 weer rekenen!


 

Het team van Honor Autoschade wenst u een prettige jaarwisseling en een ondernemend en gezond 2017 toe