VRH

 Schadeherstel van brandweerauto’s – VeiligheidsRegio Haaglanden (VRH)

Wij zijn ontzettend trots dat wij partner van de Veiligheidsregio Haaglanden mogen zijn. De Veiligheidsregio Haaglanden bestaat uit negen gemeenten. Deze gemeenten zijn: Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. Het verzorgingsgebied van de regio Haaglanden telt ongeveer 1 miljoen inwoners. De gemeenten werken – op het gebied van brandweer en geneeskundige hulpverlening – in de VRH samen om zich voor te bereiden op grote ongevallen, rampen en crisissituaties onder andere door opleidingen en oefeningen.

Daarnaast voert de VRH het beheer en de organisatie van de regionale alarmcentrale van de brandweer en de centrale post ambulancevervoer.

Honor Autoschade is de partner voor de Brandweer Veiligheidsregio Haaglanden. Alle voertuigen van Brandweer VRH worden voor schadeherstel bij ons aangeboden. We hebben het dan over bijvoorbeeld tankautospuiten, autoladders, hulpverleningsvoertuigen en haakarmbakken. Ook ambulances worden door ons vakkundig gerepareerd.

 

Arno Bongaards van VRH over de samenwerking Honor:Arno Bongaards

Wij werken al jaren met Honor Autoschade prettig samen. Honor Autoschade levert kwaliteit en is in staat om onze schades aan de brandweerauto’s heel snel af te wikkelen. Dit komt mede door hun vakmanschap ten aanzien van het plaatwerk. Het is voor de Veiligheidsregio Haaglanden van groot belang dat onze voertuigen altijd tot onze beschikking staan. Bij een eventuele schade lukt het Honor Autoschade altijd om binnen de afgesproken tijd de schade vakkundig af te wikkelen.

 

Dia6

HONOR AUTOSCHADE WIL EN KAN IEDERE VEILIGHEIDSREGIO VAN DIENST ZIJN.

HEBT U SCHADE AAN UW BRANDWEERAUTO?

BEL 0174 – 42 15 15

Ik wil informatie over het herstel van brandweerauto’s

Of stuur ons een e-mail

NATUURLIJK KUNNEN WIJ  – INDIEN MOGELIJK – OOK DIRECT DE BRANDWEERAUTO OPHALEN.