Honor Autoschade, HET adres voor het repareren & vervangen van autoruiten

Veilig autorijden begint met goed zicht! Slecht zicht kan tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg daarom dat uw ruit in perfecte conditie is.

Een sterretje in de voorruit

Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Bij een scheur in de voorruit moet deze worden vervangen. Een autoruit bestaat uit een paar lagen. De middenlaag is een soort kunststof en de twee buitenlagen glas. De ster zit dus niet door en door (tenzij er echt iets ergs is gebeurd). Als er een sterretje zit, wordt deze schoongemaakt en als het ware opengetrokken zodat de hars er goed in kan komen. Wanneer deze vol zit, wordt er een UV-lamp opgezet die de hars droogt. Even polijsten en klaar. Je blijft er altijd wat van zien, hoe klein ook, omdat het glas vaak gekleurd is en de hars niet. Een sterreparatie is altijd binnen een uur klaar.

Waarom adviseren wij u om altijd een sterretje in de voorruit te laten repareren?

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen, meestal op een ongelegen moment. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Als een ster in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 mm, is er een risico dat uw auto niet APK wordt goed gekeurd.

Een sterretje repareren is sneller dan een hele voorruit vervangen en bespaart u weer kosten. Wanneer u verzekerd bent voor ruitschade, kan Honor Autoschade uw voorruit meestal zonder kosten voor u repareren.

 

Ruit vervangen

Is een reparatie van uw voorruit niet meer mogelijk, dan kunt u bij Honor Autoschade uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Dit doen wij natuurlijk voor alle merken! Dus ook voor import-auto’s zoals Dodge Caddillac etc.

Bij Honor-Autoschade wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst volgens de FOCWA-garantie-normen. Daarnaast helpen wij u met de schade-afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.

Honor Autoschade, it’s an honor to serve you, ook voor de reparatie en vervanging van autoruiten.