Honor Autoschade en drone : een perfecte match

Honor Autoschade is niet alleen een specialist op het gebied van autoschadeherstel. Ook ten aanzien van industrieel spuitwerk c.q. bijzondere voertuigen, moet je bij Honor zijn. Zo heeft Honor een aantal maanden geleden een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het prototype van de Delft Hyperloop. De Hyperloop is een duurzaam hogesnelheids transportsysteem met buizen, waarin capsules met passagiers voortbewegen. De buizen staan onder een lage druk, waardoor de luchtweerstand zo laag is dat er bijna met de snelheid van het geluid kan worden gereisd. De Hyperloop brengt passagiers in een korte tijd naar bestemmingen honderden kilometers verderop. Onlangs werd in het bedrijf door de TU Delft, vanwege het 25 jarig jubileum van Honor Autoschade, een presentatie over de Hyperloop gegeven.

hyperloop-honor

Een nieuw project dient zich aan: de drone

Drones, een ontwikkeling die onze wereld razendsnel verandert en nog zal veranderen. Een proces dat niet te stoppen is en mooie kansen biedt aan overheid en bedrijfsleven. Drones zijn een faciliterende technologie die ook kansen biedt voor publieke taken: veiligheid, infrastructuur, defensie en economische ontwikkeling. Kansen die al benut worden in landbouw, tuinbouw, media en recreatie. En wat dacht u van binnenlands vrachtvervoer.

Bedrijfsleven en kennisinstellingen zijn al zeer actief op de ontwikkeling van drones en toepassingen ervoor. Zo kunnen drones niet alleen ingezet worden om moeilijk bereikbare plekken te controleren, denk aan de onderkant van bruggen of de liftschacht van een hoog gebouw. Ook kunnen ze samenwerken met onbemande voertuigen op de grond. Door voortdurend de omstandigheden op het terrein te meten, kunnen drones deze voertuigen aan- en bijsturen. Een andere toepassing (van de vele) is drones inzetten als controleur. Door de elektronische BIM-tekeningen te vergelijken met wat er daadwerkelijk op een bouwplaats gerealiseerd wordt, kan de drone tijdig melding geven als er iets mis gaat.

Niet alleen bij de TU Delft maar ook bij bedrijven in Rotterdam is het niet ontgaan dat je voor speciaal spuitwerk bij Honor Autoschade moet zijn. Onlangs was Erik in Rotterdam voor een special Droneproject. Voor Honor was het wederom een eer een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen die nu maar zeker in de toekomst ons leven gaan beïnvloeden. En het resultaat mag er weer zijn. Wilt u meer informatie over specialistisch spuitwerk, bel gewoon Erik Hoogenraad. Hij weet er echt raad mee.

drone-honor1

drone-honor

logo Honor

Heeft u industrieel spuitwerk?

BEL 0174 – 42 15 15

Ik wil informatie over industrieel spuitwerk

Of stuur ons een e-mail

NATUURLIJK KUNT U OOK DIRECT NAAR ONS TOEKOMEN.

 Van Leeuwenhoekstraat 5, ‘s-Gravenzande