Het team Honor Autoschade

Wij stellen graag het team van HONOR-Autoschade aan u voor:

 

Honor Autoschade is 25 jaar een begrip in het Westland en omstreken en neemt alle zorg uit handen. Vierentwintig uur per dag.

100% klantgericht

100% ontzorgen

100% vakmanschap

100% maatwerk

100% betrokken

 

Honor Autoschade, it’s an honor to serve you!

 

erikErik Hoogenraad

Erik is samen met Margaret eigenaar van Honor Autoschade en heeft 35 jaar ervaring in het autoschade-vak. Erik is samen met Steven schadecalculator, heeft de externe contacten, maar helpt zo nu en dan ook in de werkplaats mee. Samen met Gerrit is hij de specialist op het gebied van plaatwerk. Plaatwerken is echt zijn passie. Hoe groter de uitdaging ten aanzien van het plaatwerk, hoe vrolijker Erik wordt. Dat Erik het restaureren van oldtimers ook leuk vindt behoeft gezien zijn passie geen nadere uitleg.

Honor Autoschade is trots op het feit dat zij al jarenlang DE partner zijn voor Veiligheidsregio Haaglanden. Naast het repareren van ambulances is Honor Autoschade de specialist voor het schadeherstel van alle soorten brandweerauto’s.  Door professioneel plaatwerk is Honor Autoschade in staat om de brandweerauto’s snel te herstellen. Tevens heeft hij de  contacten met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. Hij weet dan ook als geen ander hoe dit op te pakken en de zorg van u over te nemen.

 

 

honor-gcv_7382

Margaret Hoogenraad

Margaret is samen met Erik eigenaar van Honor Autoschade.  Margaret verzorgt de financiële – en personeelsadministratie. Tevens verzorgt Margaret de marketing & communicatie voor het bedrijf.

 

 

 

 

 

 

honor-gcv_7370

Steven Langenberg

Steven is onder andere schadecalculator en werkt ruim 13 jaar bij Honor Autoschade.  Steven weet van de hoed en de rand als het gaat om het taxeren van schades en de planning in de werkplaats.  Tevens heeft hij de contacten met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. Door zijn jarenlange ervaring en kennis weet hij de zorg bij het afwikkelen van de schade op een vlotte manier van u over te nemen. Verder helpt Steven in de werkplaats bij Gerrit en Piet wanneer dit nodig is.

 

 

honor-gcv_7355

Gerrit van der Sar

Gerrit demonteert auto’s, is plaatwerker en aan het einde van het proces monteert Gerrit alle onderdelen, zodat de auto er weer spic en span uit komt te zien.  Gerrit werkt ruim 13 jaar bij Honor Autoschade.  Ook voor Gerrit geldt dat hij alle soorten schades oppakt. Personenauto’s, bedrijfswagens en dus ook ambulances en brandweerauto’s worden door Gerrit hersteld. Alvorens Gerrit met het plaatwerk begint, beveiligt hij de elektronica van uw auto en worden onbeschadigde delen van uw auto afgeschermd. Het plaatwerk word daarna uitgedeukt. Diepe deuken worden uitgeklopt en de overblijvende oneffenheden worden geëgaliseerd met plamuur. Indien nodig worden nieuwe carrosseriedelen door Gerrit bevestigd of vast gelast met de nieuwste lastechnieken. Indien de auto door het ongeluk is ontzet, dan wordt deze middels één van onze richtbanken gericht. Hierbij maken we gebruik van een computerdatabase waarin per automerk en type vastgelegd is wat de ijkpunten zijn.

 

 

 

honor-gcv_7344

Piet van den Berg

Nadat de auto is uitgedeukt en gericht worden de te spuiten delen ontvet en afgeplakt. Daarna wordt de auto zorgvuldig geschuurd, worden laatste oneffenheden geplamuurd en nuances gemodelleerd. Zodra dit proces is voltooid worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag. Tot slot worden de delen opnieuw ontvet en afgeplakt. Piet verricht bovengenoemde werkzaamheden en zorgt er dus voor dat de auto voor het spuitwerk gereed wordt gemaakt. Ook voor het spuiten van een auto draait Piet zijn hand niet om. Net zoals bij de werkzaamheden van Gerrit gaat het om precisiewerk en draait het dus om vakmanschap. Evenals de andere teamleden is ook Piet een echte vakman. Sinds de start van Honor Autoschade werkt Piet bij het bedrijf. Dat is ruim 25 jaar lang.  

 

 

 

Wilt u ons aan het werk zien? Kom gerust bij ons langs.

Wij leggen graag aan u uit hoe we met bepaalde schades omgaan. U kunt het met eigen ogen ook zien.

Ook kunnen we u uit leggen hoe het schadeproces bij ons verloopt. 

Informatie over het schadeproces

HEEFT U SCHADE?

BEL 0174 – 42 15 15

Stuur ons een e-mail

Of meld uw schade direct online aan!

NATUURLIJK KUNT U – INDIEN MOGELIJK – OOK DIRECT NAAR ONS TOEKOMEN.

Het bedrijf is gevestigd aan de Van Leeuwenhoekstraat 5 te ‘s-Gravenzande.