Het team Honor Autoschade

Wij stellen graag het managementteam van HONOR-Autoschade aan u voor:

 

Honor Autoschade is 25 jaar een begrip in het Westland en omstreken en neemt alle zorg uit handen. Vierentwintig uur per dag.

100% klantgericht

100% ontzorgen

100% vakmanschap

100% maatwerk

100% betrokken

 

Honor Autoschade, it’s an honor to serve you!

 

       Erik Hoogenraad

Erik is samen met Margaret eigenaar van Honor Autoschade en heeft 35 jaar ervaring in het autoschade-vak. Erik is samen met Steven schadecalculator, heeft de externe contacten, maar helpt zo nu en dan ook in de werkplaats mee. Samen met Gerrit is hij de specialist op het gebied van plaatwerk. Plaatwerken is echt zijn passie. Hoe groter de uitdaging ten aanzien van het plaatwerk, hoe vrolijker Erik wordt. Dat Erik het restaureren van oldtimers ook leuk vindt behoeft gezien zijn passie geen nadere uitleg.

Honor Autoschade is trots op het feit dat zij al jarenlang DE partner zijn voor Veiligheidsregio Haaglanden. Naast het repareren van ambulances is Honor Autoschade de specialist voor het schadeherstel van alle soorten brandweerauto’s.  Door professioneel plaatwerk is Honor Autoschade in staat om de brandweerauto’s snel te herstellen. Tevens heeft hij de  contacten met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. Hij weet dan ook als geen ander hoe dit op te pakken en de zorg van u over te nemen.

 

 

honor-gcv_7382

Margaret Hoogenraad

Margaret is samen met Erik eigenaar van Honor Autoschade.  Margaret verzorgt de financiële – en personeelsadministratie. Tevens verzorgt Margaret de marketing & communicatie voor het bedrijf.

 

 

 

 

          Steven Langenberg

Steven is de rechterhand van Erik en onder andere schadecalculator en werkt ruim 16 jaar bij Honor Autoschade.  Steven weet van de hoed en de rand als het gaat om het taxeren van schades en de planning in de werkplaats.  Tevens heeft hij de contacten met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. Door zijn jarenlange ervaring en kennis weet hij de zorg bij het afwikkelen van de schade op een vlotte manier van u over te nemen.

 

Wilt u ons aan het werk zien? Kom gerust bij ons langs.

Wij leggen graag aan u uit hoe we met bepaalde schades omgaan. U kunt het met eigen ogen ook zien.

Ook kunnen we u uit leggen hoe het schadeproces bij ons verloopt. 

Informatie over het schadeproces

HEEFT U SCHADE?

BEL 0174 – 42 15 15

Stuur ons een e-mail

Of meld uw schade direct online aan!

NATUURLIJK KUNT U – INDIEN MOGELIJK – OOK DIRECT NAAR ONS TOEKOMEN.

Het bedrijf is gevestigd aan de Van Leeuwenhoekstraat 5 te ‘s-Gravenzande.