Herstellen van lakschade

Herstellen van lakschade

Lakschade door een kras of steenslag? Honor-Autoschade is specialist in het herstellen van lakschade. Lakschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk snel laten herstellen, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. Wij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

 Eenvoudig autolak herstellen met spotrepair

Wij hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van het herstellen van uw lakschade.

Kosten van het herstellen van de schade

De kosten voor het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van uw auto beschadigd is.

Kom bij ons langs voor een prijsopgaaf of maak telefonisch een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien! En wie weet kunnen wij u direct helpen. U kunt zelf bepalen op welke wijze u met ons het eerste contact legt.

logo Honor

Ik wil informatie over het herstellen van lakschade 

Of stuur ons een e-mail

Ons adres: Van Leeuwenhoekstraat 5, 2693 BA te ‘s-Gravenzande. De koffie staat voor u klaar!

We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0174 – 42 15 15