Duurzaam Repareren

Duurzaam repareren: U bepaalt mee hoe duurzaam de reparatie is!

Milieuverantwoord repareren heeft bij Honor Autoschade altijd al hoog in het vaandel gestaan. Wij kunnen dan ook met gepaste trots melden dat wij als een milieuverantwoord schadeherstelbedrijf gecertificeerd zijn door de stichting Duurzaam Repareren. We vinden het erg belangrijk dat het milieu zoveel mogelijk ontzien wordt en doen dan ook ons uiterste best om het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Wat houdt de certificering Duurzaam Repareren in?

De “Duurzaam Repareren” certificering wordt toegekend aan schadeherstelbedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien. Dit geldt in het bijzonder voor de reparaties, het onderhoud en het schadeherstel van motorvoertuigen. Wij dragen hier aan bij door al onze producten in te kopen bij erkende, milieuverantwoorde leveranciers welke het gebruik van milieubelastende bestandsdelen zoveel mogelijk ontzien.Stichting duurzaam repareren

Wij letten onder andere op :

  • Het gebruiken van duurzame producten zonder milieubelastende bestandsdelen;
  • Milieuvriendelijke alternatieven zoals watergedragen lakken en afbreekbare oliën;
  • Het uitvoeren van milieuvriendelijke herstelprocessen;
  • Het verantwoord scheiden en verwerken van stoffen en restmaterialen;

Samen de mate van duurzaamheid bepalen

Hoewel Honor Autoschade vanuit de basis altijd met nieuwe materialen en onderdelen werkt, kunnen we bij een bepaalde schade in overleg met u bepalen of met gebruikte onderdelen kan worden gewerkt. Dit doen we dan dan om het milieu minder te belasten. Het uitgangspunt blijft voor ons dat het eindresultaat top moet zijn. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van ons werk.

De certificering Duurzaam Repareren stelt u als consument in staat om duurzaamheid in uw keuze voor een schadeherstelbedrijf te betrekken.

Kiest u voor Honor Autoschade, dan kiest u milieubewust, u kiest voor een duurzaam bedrijf!

Meer over de stichting Duurzaam Ondernemen kunt u hier lezen. Op de website van de stichting Duurzaam Ondernemen kunt u ons gemakkelijk vinden onder “Kies Duurzaam”.

Meer informatie over Duurzaam Repareren bij Honor Autoschade?  Bel ons (0174 – 42 15 15) , of stuur ons een mail of vul het contactformulier in. Maar misschien nog beterkom bij ons langs: Van Leeuwenhoekstraat 5, 2693 BA ‘s-Gravenzande. de koffie staat voor u klaar.