Ben jij een enthousiaste autospuiter? Honor is op zoek naar jou!

 

Honor Autoschade is alweer 27 jaar een begrip in het Westland en omstreken en is op zoek naar een enthousiaste fulltime autospuiter. Gaat jouw hart sneller kloppen als je een schade opknapt en wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen?

In deze verantwoordelijke functie houd je je voornamelijk bezig met het spuiten (natlakken) van personenwagens. Samen een collega spuiter werk je in een roulatieschema, waarbij je afwisselend spuit en voorbereidende werkzaamheden verricht.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;

Je bent een enthousiaste mensgerichte collega;

Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling;

Je stelt hoge eisen aan je werk, denkt niet in problemen maar in oplossingen. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend en met enthousiasme voer jij je werk uit. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je het liefst binnen een straal van 20 kilometer van ‘s-Gravenzande.

Wij bieden

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar info@honor-autoschade.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Steven Langenberg of Erik Hoogenraad op 0174-421515

Schriftelijk reageren met cv. kan ook naar:

Honor Autoschade

van Leeuwenhoekstraat 5

2693 BA  ‘s-Gravenzande